Obavještenja

Sva obavještenja


FARMER PORTAL13.06.2017

Farmer portal svim zainteresiranim na jednom mjestu nudi uputstva i sve relevantne propise, a registriranim poljoprivrednicima omogućava pristup vlastitim podacima iz Registra poljoprivrednih gazdinstava, uvid u vrste podrški za koje mogu aplicirati na osnovu poljoprivrednih resursa prijavljenih za tu godinu, preuzimanje već popunjenih obrazaca prijave proizvodnje i zahtjeva, kao i pregled i praćenje statusa podnesenih zahtjeva za novčane podrške.

Zahvaljujući ovom modernom rješenju web portala svaki registrirani poljoprivrednik može vidjeti na koje poticaje ostvaruje pravo. Također, poljoprivrednici mogu izravno elektronski preuzimati obrasce za prijavu na poticaje i prijavu proizvodnje, što im olakšava proces apliciranja. Značaj ovog sistema je da je mogućnost ljudskih grešaka svedena na minimum.

Na Farmer portalu poljoprivrednici će dobivati relevantne i pouzdane informacije, a portal olakšava posao i općinskim službenicima koji ostvaruju direktni i prvi kontakt sa poljoprivrednicima.

Posjetite Farmer portal ;  www.farmerportal.ba